Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vezerszij csere utan menet...

Seshoumaru kérdése:

Vezerszij csere utan menet kozben leall a motor miert?

Figyelt kérdés
Renault megane1998 1.6 66kw , vezerszij csere volt, utanna egy ideig szepen ment, es egy alkalommal menet kozben leallt a motor ,es nem lehet rastartolni. Nem ertem mi lehet a gond, esetleg valakinek tapasztalat?

#vezerszij
2018. ápr. 27. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Pl elugrott a szíj? Esetleg elszakadt?
2018. ápr. 27. 14:00
 2/3 A kérdező kommentje:
nem szakadt el, nem is ugrodt el, neztem, a hutesnel volt egy kis fust, nem nagy alig, es a viz volt meleg, illetve a motorsapkat ahogy levettem -ahova az olajat toltjuk az fustolt kicsit,
2018. ápr. 27. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Vezérmű szíj cserénél elég sok minden szét kell bontani utána meg visszarakni, vsz. valamit rosszul raktak össze, de ezt innét nem lehet megmondani.

Ha tisztességes az a szerviz, aki csinálta vidd vissza, ha nem bízol bennük vidd máshova, nézzék meg, adjanak szakvéleményt és azzal lehet ez előző szervízt támadni, bár sok jóra ne számíts.

2018. ápr. 27. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!