Dízel Suzuki Swift?
Figyelt kérdés
Munkába járáshoz, ami kb. napi autópályás 60 kilométert jelent, kellene egy keveset fogyasztó autó, max. 1.5 millióig, s lehetőleg 10 évnél fiatalabb. Én egy 1.3 DDIS Swiftet néztem ki, tetszik is, de úgy tudom ebben nem Suzuki motor van, nem tudom mennyire lehet rizikós.2018. ápr. 26. 15:46
1/5 anonim válasza:
a suzuki nem gyárt dízelmotort. olasz motor van benne, de egy sorozatban indiai volt. a minőséggel nem volt probléma.
a motorolaj-csere nagyon fontos, ha az rendben van, akkor soha nem megy tönkre a dízelmotorjuk.
2/5 anonim válasza:
Ha jól tudom fiat eredetű 1.3jtd van benne ami nem túl acélos. Viszont egy Swiftbe minek dízel motor? Az 1.6szívó sem eszik többet közel azonos teljesítménnyel cserébe soha nem fog elromlani.
5/5 anonim válasza:
1.3 Multijet van benne, de szerintem ilyen kis autóba hülyeség a dízel rizikóját bevállalni. 1 liter ha nyersz vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!