Egy nyár alatt le lehet tenni a B-s jogosítványt?
Az a baj, hogy sokan szó nélkül elfogadják, amit eléjük tálalnak.Ha három hónapot mondanak az egészre, akkor rábólintanak, de ha hatot, akkor is. Van olyan ismerősöm, aki hetente vezetett 1-2 órát, és amit az egyik alkalommal tanult a következőre már teljesen elfelejtett. Sajnos a tanulók nagy része aggódik, fél az oktatótól, az autótól, a forgalomtól, a vizsgabiztostól, mindentől.
Pedig van megoldás.
Jelentkezz be egy autós iskolában a legközelebbi KRESz-vizsgára és azt azt követő gyakorlati oktatásra.
Ezzel párhuzamosan a neten végezz el egy online tanfolyamot. Ha jól időzíted, ezzel 2-3-hét alatt megvagy. Aztán kérjél a lehető leggyakoribb forgalmi-oktatást. Ezzel időt is nyersz, és a képzés is folyamatosabb, pörgősebb. Ha odafigyelsz, jól szervezed, és persze ügyes is vagy, kb. 2 hónap múlva jogosítványod lesz.
Sok szerencsét!
Én tavaly júliusban kezdtem igaz lusta voltam ezért augusztusba vizsgáztam elsősegélyből, szeptemberben pedig vizsgáztam kreszből, azon megbuktam 62 pontom lett, így októberben újból kresz ami végre sikerült 69 pontom lett :-) aztán mivel erre felé kevés az oktató ezért havonta csak 4-5x tudtam menni vezetni 1-2 órára sajnos és a vezetést csak Januárban tudtam kezdeni, mivel ebben a megyében csak 3 vizsga biztos van ezért nagyon sok idő még kapsz időpontot a vizsgára na de megkaptam májusra, VIZSGA NAPJÁN VIZSGA ELŐTT LEGALÁBB 1 ÓRÁT VEZES !!!! és a vizsga nap előtt is vezess 2 órát nekem így sikerült :-) a jogsi 1 hét alatt jött meg, itt tudod meg nézni hogy hol tart a jogsid [link]
De egyébként a válaszom nem lehet le tenni ennyi idő alatt ha nem buksz semmiből és van több oktató és nem kell várni sokat a vizsgákra akkor max 6-7 hónap de ettől nem kell elszomorodni suli mellet tudod csinálni :-)
Sok sikert :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!