Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E-learning v tantermi oktatas...

Saku14 kérdése:

E-learning v tantermi oktatas B kategoria?

Figyelt kérdés
Melyik jobb? Illetve arban? Mennyire ertheto? Jovoheten megyek beiratkozni, szuleim a tantermit javasoljak

2018. ápr. 25. 11:29
 1/6 Hovarju ***** válasza:
100%

Én is a tantermet javaslom. Sokkal könnyebb úgy tanulni, hogy azonnal kérdezhetsz, ha valami nem világos.

Ahová én jártam adtak jogosultságot az internetes anyaghoz, amin otthon lehetett gyakorolni és az órák alatt meg tudtuk beszélni, ha valami nem volt világos. Ráadásul az oktató azt is látta, hogy mennyit gyakoroltunk és milyen teszteket töltöttünk ki.

Sok sikert a tanuláshoz!

2018. ápr. 25. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a tanterembe. Ott tudsz kérdezni, oktató mondhat tippeket hogyan jegyezhetsz meg dolgokat könnyen, jól elmagyaráz mindent. Másik előny, hogy megismered a csoporttársaidat. Vizsga előtt jó beszélgetni kicsit és nem leszel ott egyedül.
2018. ápr. 25. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tanterem...

Az E-learning előnye, hogy a tanuló dönti el, mikor tanul, a hátrányát mér említették: ha kérdés merül fel, nincs kitől kérdezni, és az egyedül tanulás sem ér fel a csoportos tanuláshoz (mert ott másoktól is jönnek hasznos kérdések)

Nem rossz az online tanulás, ha már megvan egy kellő alaptudás, amit csak fel kell frissiteni, de az első kategória megszerzéséhez jobb bejárni az előadásokra.

2018. ápr. 25. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első kresz vizsgára való felkészülésre mindenképp a tantermet javaslom. Viszont az E-learning nagyon jó, pl ha B után a motorra is leakarod tenni a vizsgát akkor jó az, hogy a tananyag 90%-át nem kell újra végig ülni.
2018. ápr. 25. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Tantermi gyorsabb , és jobb mert tudsz kérdezni is .
2018. ápr. 26. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Árban gyakorlatilag ugyanott van a kettő, néha az egyik akciósabb mint a másik ez autósiskolától függ.

Tantermi azért lehet jó, mert mindent elmondanak, tudsz kérdezni, van egy haladási iránya. Viszont az e-learning sem rossz, ha becsülettel végignézi az ember, elolvas, megnéz mindent akkor közel ugyanott van időben mint a tanteremmel. Előnye hogy bármikor szabadon csinálható, gyakorolható, akár reggel, akár este, akár ha van 10 perc szabadidőd a tesztekre.

Mondjuk nekem ha kérdés merült fel, akkor arra ott volt az internet, gyorsan google, és már utána is tudtam olvasni. Több órát töltöttem még azzal, hogy oktató és egyéb videókat néztem, utánaolvastam apróságoknak.

2018. máj. 1. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!