Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehetséges egy 2011-es Ford...

Lehetséges egy 2011-es Ford Focus III-hoz digitális műszerfalat kapni/cseréltetni?

Figyelt kérdés
Próbáltam keresni, de nem találtam sehol, lehet hogy nem is létezik?
2018. ápr. 22. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb arra a kérdésre válaszolj magadnak, hogy szükséged van-e egy 7 éves autóban digitális műszerfalra.

Ha igen, miért? Mit vársz, milyen többletszolgáltatást tudna nyújtani egy digitális műszerfal, amikor az autó nincs erre felkészítve, nem fogja odavetíteni neked a navi képernyőjét, meg semmi egyebet.

Csak azért, hogy analóg műszerek helyett digitálist nézz, szétbarmolnád-e a gyári műszerfalat, okoznál-e magadnak ezzel százezres léptékű kiadást, miközben az autód szintén százezreket veszítene az értékéből a műszerfal-buherálás miatt?

Egyébként valószínűleg nem létezik. Az újhoz már igen, inkább az ilyen felesleges kiadásoktól kíméld meg magad, és hamarabb összejöhet a pénz az új autóra.

2018. ápr. 24. 12:17
 2/5 A kérdező kommentje:
igen tudom, hogyha létezik is baromi drága, nem is akarok venni. csak azt akartam tudni van-e ilyen, a kérdés pedig azért merült fel bennem, mert a múltkor láttam, hogy a középső konzolon a multimediát is le lehet cserélni érintőképernyősre, az pedig viszonylag nem olyan vészes árban.
2018. ápr. 24. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A középkonzolon sok mindent lehet cserélni. A műszerfalon nem. Azt jobb úgy meghagyni, ahogy kitalálták. Bár én mindennel így vagyok. Ha eddig kibírtuk érintőképernyő nélkül, akkor még pár évig jó lesz az, ami eddig volt. Minden utólagos átalakítás csak plusz hibaforrás.
2018. ápr. 24. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:

1-es régen a 18 éves Mazdámban 5000 Ft-ból kicserélték a műszerfalam Amerikai Digitális Mazda műszerfalra.

És utána totál menő lett, szóval akik értenek hozzá azoknak nem nagy kunszt. De ilyet kérdező Fordos facebook csoportban kérdezz, mert ott szoktak nagy kocsi mágusok lenni minden kocsi csoportban, ha ők is azt írják felejtős akkor az...

2018. ápr. 24. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdés persze, hogy mit értünk digitális műszerfal alatt. Azt, amit ez 20 éve jelentett, vagy azt, amit ma.
2018. ápr. 24. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!