A suzukin kívül még melyik az az autó amit keveset eszik és olcsó hozzá az alkatrész?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 22. 12:33
1/6 anonim válasza:
VW Lupo, Maruti, Smart two, valmint minden,ami ezer ccm alatt van
3/6 anonim válasza:
Mondjuk a yarishoz nem olcsó az alkatrész
4/6 anonim válasza:
Smart, mint olcsón fenntartható autó. :-) A hét legjobb poénja! :-)
5/6 anonim válasza:
Nekem most egy Skoda Felicia-m van, 1.3 benzin. Az átlagfogyasztás 5,8 liter/100km volt mikor megvettem. Azóta kapott egy egyedi gyújtásrendszert, így most hidegen sokkal jobban indul és a fogyasztása hosszú távon 5,3-5,5 liter körül van. Az alkatrészek igazság szerint nem tudom, hogy mennyibe kerülnek. Amióta nálam van, azóta közel 30 ezer kilométert mentem vele és még nem kellett semmit sem cserélni.
6/6 anonim válasza:
Régi pici szívódízeles autók.
Sok esetben 4 liter körül elketyegnek és mivel szívódízel igazából semmi drága alkatrészük nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!