Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok kb...

Milyen autót ajánlanátok kb fél millióig?

Figyelt kérdés

Fiatal srác vagyok, friss jogsival.

Külső nem fontos, inkább a megbízhatóság.

5 ajtós, és azt hiszem ennyi ami részemről fontos lenne.

2018. ápr. 21. 19:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%
Francia szart meg vehetsz drágán ugyan olyan fos mint egy olcsó japan
2018. ápr. 21. 20:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem írtad hol használnád...

városban kisautónak pl.:

Suzuki swift,

Opel Corsa B 1.4

El lehet ezekkel menni messzebbre is de azért az autópálya nem nekik való! :)

Öregebb mercik még amik szóba jöhetnek.

pl. 190-esek, benzineseket nem ismerem, de a 2.5-es dízel iszonyat jó autó!

Vezettem én már jó pár autót de ez az öreg merci vezetési élményben odaver még egy 10 millás audit is. :)

500-600e-ből kapsz jó állapotú dízel mercit, na ennél megbízhatóbb autót aligha találsz a világon ennyi pénzért!!!

persze erre még rájön az átíratás, szerelővel átnézetni, hogy valóban jó állapotban van-e.

Ha valóban jó állapotú akkor garantálom, hogy azzal nem sürün fogsz lerobbanni!

Bár az emberek már félnek ilyen öreg autót venni, gondolják a tizenéves jobb lesz, közben az meg előbb robban le :)

2018. ápr. 21. 21:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Fuhh, én nem tudom Nekünk van családba Francia, japán, és amerikai. Mindel volt foglalkozva, és egyikre sem kell sokat költeni.
2018. ápr. 21. 22:10
 14/16 anonim ***** válasza:
1-es Focus, Fiat Brava, Swift, Corsa, esetleg Astra G, leginkább ezeket ajánlanám
2018. ápr. 22. 00:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
"Fuhh, én nem tudom Nekünk van családba Francia, japán, és amerikai. Mindel volt foglalkozva, és egyikre sem kell sokat költeni." Figyelj nem kell az ilyenekre hallgatni aki azt mondja,hogy a francia meg a japán szar. Fogalma sincs róla 90%-a úgy mond róla véleményt,hogy soha az életben nem hajtott francia vagy japán autót,még csak nem is űlt benne. Valakitől azt hallotta,hogy az 'szar' és azt hajtja mint egy papagáj. Vannak ilyen berögződött emberek akik egy márkát istenítenek és a többinek esélyt sem adnak. Ha nektek a francia,japán bevállt akkor vedd számításb azt is. Igazából itt nem fogsz normális választ kapni,gondolom teis látod,hogy sokan kötekedni járnak csak a kérdés alá. Unalom űzés képp mást cseszegetnek. Jobban jársz,ha a neten keresgélsz ,olvasol véleményeket autókról olyanoktól akiknek az az adott autója van. Nem francia és japán utálóktól,mert ők semmit sem fognak rajtad segíteni.
2018. ápr. 22. 09:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha vársz egy évet 200ért megkapod a 2003-as benzines 5 ajtós Mazdámat. Ráköltöd még a maradék 300at (csak a rozsda és kipufogó rendszer csere miatt) és 3-5 évig van még egy piszok jó kocsid. Utána mehet a bontóba mert szétrohad. És piszok jól néz ki, gyönyörű orra van és metálzöld. Csak én már fiatalítani szeretnék, a tornyokat 2017-nyarán kilakatoltattam mind a 4 tornyot+kerék alatti sárvédőket+alvázvédelem.

2012 óta van nálam és totál megbízható, de ahogy előttem is írta valaki sok itt a troll mint látom.

De ha most kell kocsi békalámpás toyota, suzuki, opel, chevrolé, nissan ezeket mind megveheted.

2018. ápr. 23. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!