Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nekem soha nem lesz jogsim?

Nekem soha nem lesz jogsim?

Figyelt kérdés
Már 2x megbuktam, először azért mert rámentem a záróvonalra, másodszor meg át akartam menni a piros lámpán. Már azt hitte mindenki, hogy meglesz és a végén meg ez lett.
2018. ápr. 21. 10:40
 1/9 crudy ***** válasza:
100%
Ha veletlen ramesz a zarovonalra az buktato de meg nem veszes. Viszont jogosan veszik szigoruan. Ha majdnem atmentel a piroson akkor meg nem allsz keszen h jogsid legyen. Tobbet kell gyakorolni.
2018. ápr. 21. 10:49
 2/9 anonim válasza:
100%

Sokakat meghúznak másodjára is emiatt ne pánikolj be.Ez legyen a legnagyobb problémád!

Legközelebb menni fog ha nem stresszelsz rá.

2018. ápr. 21. 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Lesz jogsid, pont úgy mint a többi embernek...persze figyelni kell, mert a közlekedésben általában egyszer téved az ember, aztán annyi..

a vizsgabiztos nem pikkel, csak figyel.

2018. ápr. 21. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek elég nagy hibák. Záróvonalat és piros lámpát nem vetted észre? Előbb-utóbb lesz jogsid, de jól gondolkozz el rajta, mitől követhettél el ilyen szarvashibákat.
2018. ápr. 21. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Egy ismerősöm negyedjére próbálkozott, mire meglett neki.

Pedig úgy volt, hogy már fel kell mennie Pestre, de végül nem.

Jogsi megszerzése után felkínálta nekem és még 2 ismerősömnek, hogy bevisz a 18 km-rel arrébb lévő városba. Egy falun és egy főúton, illetve egy körforgalmon kell csak végigmenni.

Hadd ne mondjam meg miket csinált...

Menet közben, előttünk senki, csak egy kanyar. fogja, szép lassan átvándorol a másik sávba..

Kérdeztük, "mit csinálsz???"

Válasz: miért? nem jön semmi...

A körforgalmon majdnem egyenesen szabtunk végig.

Na aztán félreállítottuk a srácot egy benzinkútnál (a megállás is nehezen ment, mondta leparkol máshova, mondtuk, hagyja csak... Átvesszük a volánt..)

2018. ápr. 21. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:

De lesz, de csak ha nem hibázol legközelebb.

Tök jogosan buktattak meg mindkét esetben, jobban kell figyelned.

De nyugi, nekem is csak harmadikra lett meg. Elsőre én is egy hülyén felfestett záróvonalat érintettem. Másodiknál meg fékezésre kényszerítettem egy buszt.)

2018. ápr. 21. 12:27
 7/9 anonim válasza:

Szia ! Nekem 5. Alkalommal sikerült átmennem a vizsgán oktató váltásom is volt. Először azért buktam,mert az oktatóm lecserélte az autót a vizsga előtti napon,szokatlan volt a kezelése, egy Vw Polóból kerültem egy Skoda Rapidba, kis pöcc gázzal már repültem. Elég nehéz volt a gyorsaságot megszokni, ami nálam a 40/50km volt, bár a parkolás végig jól ment, amiatt nem kellett aggódnom,de mondwn más miattt igen.

Nem merem pontosan kiszámolni,hogy összesen mennyi plusz órát vettem,de 5-10et vizsgák előtt mindig és a vizsga napján is vezettem.

Nagyon parázós voltam, úgyhogy amit gyakoroltunk mindig azon buktam el, pedig sikerült mindig azt a kört kihúzni, amiket nagyon szerettem.

Az utolsó vizsgán, már ment minden, jól éreztem magam az autóban és nem görcsöltem, ahogy előtte. Le se fulladtam, pedig minden vizsgán sikerült egyszer. Volt egy majdnem hibám, de már nem érdekelt az sem, hogy megbuktatnak, de átengedtek. Azóta autóra gyűjtök és még mindig a jogosívány megszerzését tartom életem egyik legnagyobb megpróbáltatásának.

Azóta ritkán van meg a lehetőségem,hogy vezethetek, de biztosan megéri majd a befektetést.

Sok sikert neked és kitartást!

2018. ápr. 21. 17:05
 8/9 anonim válasza:

Ne aggodj menni fog az.

Jobban figyelj oda.

Probálj meg ne görcsölni rajta.

2018. ápr. 21. 19:01
 9/9 Hovarju ***** válasza:

Hát azért ezek elég durva hibák!

Biztosan lesz jogosítványod, de még gyakorolni kell. Ne add fel, csak figyelj és gyakorolj!

2018. ápr. 23. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!