Melyik olcsó munkásautót ajánlanátok? Részletek lent
Francia ide vagy oda, ezek faék egyszerű szívódízelek, nem sok minden van bennük ami elromolhat, egy dologról olvastam, a hátsó futóműjük a gyengéjük.
Corsa-ból melyik motort érdemes? Egyedül az 1.7-es Isuzu dízelről hallottam dícsérő szavakat, de a többivel mi a helyzet?
Corsánál csak az isuzu dízel van, annak is van nyűgje, de megbízhatóak, a későbbi opel dízeleket már ezekkel(is) csinálták, a GM megszűnt(az csak astrákban, vectrákban volt).
Az 1.5 peugeot dízelek jók, de elég bonyolult az üzemanyag rendszere, Lucas adagolóval kerüld, azok ritka szarok.
Nézz egy nem szétrohadt passatot, 1.9 dízel motorral, vagy audi 80-at inkább, az nem rohad.
Vagy egy isuzu dízel f astrát.
Elektromos adagolóst, meg hasonló motorvezérlős okosságokat nem ajánlanám, az nem 500 lesz, ha valami hiba van.
A passat és az audi 80 méretére nincs szükségem, plusz ilyen árban nem sok reményt fűzök hozzájuk, és egyébként is átlag 10 évvel öregebbek ezekhez a kis csapott hátúakhoz képest. És mivel sokat fog futni, nem lenne baj, ha a kopó dolgok se lennének drágábbak, márpedig egy Passat méretben drágább a gumi, fék stb. Maradnék a kisautó vonalon inkább. De úgy tűnik szűkül a kör az Isuzu dízelre és a francia 1.5D-re eddig.
Esetleg Punto 1.3/1.9 JTD? Ha franciát már mertem kérdezni, kérdezek olaszt is :) Mennyire lenne öngől egy ilyen?
Vw vento 1.9TD vagy az 1.9TDI motorral
Igaz sedan , de jól pakolható sok cucc bele fér és amennyire fapadosak annyira igénytelenek is a TD motorosak tipik igás ló .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!