Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok kocsit ajánlani nekem?

Tudnátok kocsit ajánlani nekem?

Figyelt kérdés

Ne fogyasszon sokat max 5. Liter/100km

Legyen kicsi És Automata váltó köszi :)

2018. ápr. 20. 01:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Opel Corsa Easytronic váltóval szerintem megfelel az elvárásaidnak.

Azt viszont nem írtad meg, hogy mennyit szánnál autóra.

2018. ápr. 20. 06:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyet 8-10 millióért már kapsz, de 12 millióért akár elektromos BMW i3-ast is. Az is kicsi, automata váltós és igazán kevés áramot fogyaszt.

Tényleg jó lett volna, ha elmondod még, hogy milyen keret áll rendelkezésedre. Ilyenkor szokott kiderülni, hogy 1 millió alatt. Akkor viszont nagyon vigyázz, mert az ilyen szuperkicsi szupertakarékos autókkal nagyon meg lehet szívni. Ott volt például a Volkswagen Lupo 3L. Nem öt litert, hanem 3-at fogyaszt, viszont ha alkatrész kell hozzá... hmm, attól nem leszel boldog.

Ha automata, akkor a max. 5 litert kivenném a kritériumok közül, főleg ha városban használod. Akkor jó lesz az 8 liternek is, átlagban meg 6-nak.

2018. ápr. 20. 08:16
 3/4 D. Brasco ***** válasza:
Azinte mindegy milyen kicsi a motor,ha automata valto van ráakasztva az biztos nem fog max 5 litert fogyasztani!fiat pubto 1.2 8v -ből is van automata......most a menetteljesitmenyektől tekintsünk el,de tapasztalatbol mondom hogy a kézi váltóshoz képest majd 1 literrel többet kér 100-on!Ami igy azt jelenti hogy nincs az a forgalmi helyzet ,hogy 6-6.5liternel kevesebbet egyen
2018. ápr. 20. 08:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, az tuti, hogy azzal is sokat lehet spórolni üzemanyagon meg egyéb költségeken is, ha megtanulsz kézi váltós autót vezetni.
2018. ápr. 20. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!