Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Vettem egy fejegységet, USB és Bluetooth is van benne, minden nagyon jó, de mikor bluetooth-ról vezérlem a zenét akkor néha megakad a hang 1mp-re és utána megint szól rendesen, de mikor. mikor közvetlen ráteszem tölteni a telefont a fejegységre és úgy szól a zene akkor egyszer sem akad meg, nem mai telefonom van, 2 éves kb.

2018. ápr. 19. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki egy másik telefonnal, haveréval valakiével, hogy azzal is csinálja-e. Nálam volt hasonló gond egy régebbi telefonnal, ritkán akadt meg, a nagyobb gond az a mélyebb hangszintek recsegése volt. Másik telefonnal nem csinálta, és a mostanival se csinálja.
2018. ápr. 20. 06:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyanazt tapasztaltam, mint az előttem válaszoló. Nekem a régi Samsung s3 -al jó volt, az újabb Huawei -akadozott. Végül valószínűleg egy automatikus szoftver frissítés aldotta meg problémát, mert most már ez is jó. (Kínából rendelt Buletooth adaptert használok a gyári rádió vonal bemenetére kötve).
2018. ápr. 20. 09:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megnézem, hogy tuduk-e valamit frissíteni, de nem hiszem. Más esetbe megnézám más telefonján! Hallottam, hogy a Huawei telefonok nem igazán szeretik a fejegységeket.
2018. ápr. 20. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok, nekem egy Alcatel telefonom volt az előző, amivel bajos volt, a mostanim pont egy Huawei P9 Lite, ezzel nem volt gondom, lassan 2 éves telefon.
2018. ápr. 20. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!