Dubaiban milyen oldalon lehet használt autót venni?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 19. 09:12
2/10 anonim válasza:
Gondolom a gugliról még nem hallottál?
3/10 anonim válasza:
google, de ne úgy írt be, hogy DÚBÁLY hazsnált autó
4/10 anonim válasza:
először tájékozódj, hogy milyen feltételekkel vásárolhatsz, és kihozhatod-e az országból...
aztán keress rá egy dubai honlapra..
gúgli.
5/10 A kérdező kommentje:
Milyen okosnak tetszenek lenni!
2018. ápr. 19. 11:12
6/10 anonim válasza:
Kérdező, ezt nézd meg:
Nem, nem ezen az oldalon lehet Dubaiban használt autót venni, de erre akarod használni, nem igaz? :)
7/10 anonim válasza:
el nem tudom kepzelni milyen elfontolasbol akar vki Dubajból autót venni. ott mivel nyilván nem 120-as skodák futnak, ha lenne pénzem rá inkább vennék a gyártótól egyenesen, nem holmi használt kitudja mennyire szetkuldott verdát.
8/10 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Milyen okosnak tetszenek lenni!
---
Hát igen, én még a régi iskolarendszerben tanultam, ahol nem az idióták képzése volt a cél.
9/10 A kérdező kommentje:
Hanem a parasztoké?
2018. ápr. 19. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!