A jogsi megszerzése után mennyi idővel venni autót a gyerekednek?
Kedves Mámá,
Szerintem anulunak elég lenni páncélautó, nem venni külön neki autó, csak venni neki banán sok
Egyből.
Nehogy elvesszen az a kis rutin'ka is amit esetleg az oktatáson szerzett.
ßaszki milyen kérdés már ez?
Kisgyerek nemazért jogsizott le hogy autója is legyen?
Nekem még nincs gyerekem és a szüleim sem vettek nekem autót. Én vettem magamnak, miután munkába álltam és volt rá keresetem, 10 évvel a jogosítvány megszerzése után.
És nem, nem felejtettem el ez alatt vezetni.
17 évesen szereztem jogosítványt, nem azért mert az iskolámig nem járt volna busz és feltétlenül kocsikázni akartam volna a 20 perces buszút helyett. A belvárosba jártam, a parkolóbérlet se lett volna kevés, nem érte volna meg akkor autót venni a pár ezer forintos diákbérlettel szemben. Másrészt ekkor értem rá. Később érettségi, utána egyetem, majd munka mellett sokkal kevesebb időm lett volna rá.
A munkahelyemen céges autókat sokkal előbb vezettem rendszeresen, mint ahogy saját autót vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!