Hangszórót és fejegységet szeretnék cserélni az autómon. Hogyan fogjak neki?
Én elvittem szerelőhöz,hogy kapja le a burkolatot,hogy mekkorát kell venni mert.....
Vettem szintén pioneer rádiót minimálisra volt állítva a "dübörgés" és adtam egy pici hangerőt (20-as-on volt ami kb még semmi) a 4ből 2 hangszórónak annyi is lett :S most olyan pioneer hangszórókat rendeltem tegnap amik jobban bírják már :) Én csak a 4 ajtónál lévőt cserélem
ma 17:38
a hangszóróid nem a teljesítménytől halhattak meg hanem valószínűleg be volt kapcsolva a loudness,ami magas és mély kiemelés.
gyárilag ezek sokszor be vannak kapcsolva maguktól,és ez független a külön lévő basszus szint emeléstől.
a modern fejegységek is nagyon pici teljesítménnyel bírnak így nem nagyon van olyan bolti autós mélyközép hangszóró amit teljesítmény által ki bírnának füstölni.
egy mai fej is kb 13-15W/csatorna a valós teljesítménye,már a 10A-os biztosítékból is látszik hisz csak fizika.
négyszög jelel torzítással viszont szépen ki lehet nyiffantani már pedig egy fejegység kis gagyi alkatrészekből össze dobott végfoka hamar torzításra adja a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!