Titeket érdekel, hogy mennyit fogyaszt a motorotok?
Figyelt kérdés
600as Hornetet szeretnék venni a közeljövőben, ez lenne a második motorom. Ismerőseim a fogyasztással érvelve próbálnak lebeszélni róla. Ezen nagyon elcsodálkoztam, mert éngem sohasem érdekelt hogy mennyit fogyasztott az előző motorom, az élményért jártam vele, nem azért mert praktikus, vagy olcsó. Autóval más a helyzet, ott én sem járnék napi szinten melóba olyan autóval amely városban 15öt fogyaszt, mert egyszerüen nem tudnám fenntartani.2018. ápr. 17. 14:45
1/5 anonim válasza:
Normális a gondolkodásmódod addig amíg be nem mászik a füledbe a bogár, képletesen értve persze. Sajnos az én motorom többet fogyaszt mint az autóm, sőt a többi korabeli motornál is, az injektoros csili-vili csodákról meg nem is beszélve. Bosszant egy kicsit, de csak ezért nem fogom letenni vagy lecserélni a motort, mert egyébként mindenben megfelel az igényeimnek.
2/5 anonim válasza:
engem nem érdekel. egyszerűen jelentéktelen.
senki nem jár 15 literes személyautóval munkába.
amúgy eljön az az idő, amikor te is autóval jársz...csak még fel kell hozzá nőni.
3/5 anonim válasza:
Engem nem, mert szinte kizárólag hobbiból van. 1000-res gép, ha a szemét kinyomom, akkor sem eszik többet mint 10 liter, cserében úgy megy mint egy Ferrari. Akkor csak megéri, nem? :)
4/5 anonim válasza:
Engem igen, mert hasznos dolgokra tanít még meg :) Én vezetem is www.fuelly.com
Egyrészt sejteni fogod, ha valami nem stimmel (én pl így vettem észre, hogy az olajba benzin került), másrészt tudsz következtetni viszonylag pontosan, hogy meddig elég a benzin, és nem kell tippelned. Meg tanulsz még pár dolgot intuitív módon a motorodról.
5/5 A kérdező kommentje:
#4. Tudom, hogy mennyit fogyaszt a motorom, úgy értem, hogy hidegen hagy a viszonylag magas fogyasztása, mert számomra a motornál sokadrangú szempont a fogyasztás.
2018. ápr. 18. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!