Mennyitől kezdődik egy használt, jobb 50 ccm-es crossmotor?
Én 250.000-ért vettem használtan egy nagyon jó kis motort.
Haverom egy 24 éves Honda Endurot vett 80.000-ért, ez is használható, de már nem olyan szép, nem annyira nagyon erős, időnként szerelgetni kell..
A kettő között lehet az optimális.
ayyy, ne viccelj, eszedbe se jusson 50-est venni, hiába enduro kivitelű, nagyon gáz, lefullad az első emelkedőnél, hidd el, én endurozok, akinek 50-ese van az egyfolytában siránkozik meg látom mit művel vele, és ahhoz képest a 125-ös meg aztán felmegy a falon is, olyan óriási a különbség
hidd el, ha megveszed, másnap már le akarod cserélni
hát most pl yamaha 125-öst tudok többet is 200-350 között
Vegyél Yamaha DT80 -at.
Megkapod 150-200 között tök jó állaptban, és az 16 LE az már jobb mint egy 50-es, de nem kell rá rendszám mint a 125-ösre.
persze lehet csalni, de haverom már rútul rábszott :S
így van, a yamaha dt egy iszonyatosan strapabíró, nagyon jó motor, nem lesz vele sok gondod
na aztán meg sokan csinálják azt h papíron (sőt át is ütik a motoron is) 50-es aztán valójában 125-ös ... ezt hirtelen ott arendőr nem tudja megállapítani max csak gyanús lehet neki egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!