Van egy lada samara 1.3-asom és fel lett újítva teljesen a motorja, meg lett gyűrűzve stb. Van benne természetesen kompresszió, le lett mérve. Na az lenne a gond vele hogy 15 litert eszik kb. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Volt előtte egy másik samaram (vegyesbe 6.8-at evett) és oda állítottam a gyújtást ahol annak volt.Valamint annak a karburátorát raktam rá de így se jó.Mi lehet a gond? Szikra van rendesen,új gyertyák vannak benne(Denso w20tt).2018. ápr. 14. 11:38
1/6 anonim válasza:
Ennyit még bejáratósan sem kéne neki ennie, de először is járasd be (1500-2000 km).
2/6 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy karburálási probléma. Erő van benne? Ha igen, akkor valószínűleg csak túl sok benzint kap.
3/6 anonim válasza:
Vezérlés a helyén van?
Gyújtásállító bizbaszok jók?
Ha minden a gyári előírás szerint van, annak jónak kell lenni.
4/6 A kérdező kommentje:
1000km van benne generál óta és pedig nem hajtom mert tudom hogy nem mehet,néztem melyik sebességbe mennyivel lehet menni(gyári lada samara könyv)
2018. ápr. 14. 17:01
5/6 A kérdező kommentje:
ja és még annyi a hibája hogy hidegen elindul pöccre melegen leállítom.Ha leállítás után fél percen belül indítom akkor pöccre indul ha 2-3 percen később köszörültetni kell.
2018. ápr. 14. 17:02
6/6 anonim válasza:
Magas a co erteke, tul sok benzint kap, lehet kiszakadt a gyorsito szelep gumi membranja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!