Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi autóról?

Figyelt kérdés
Na szóval,holnap mennék megnézni az alábbi autót ami szerintem eléggé jól néz ki.19 éves vagyok és az első kocsi lenne, apummal néznénk meg, ő egy kicsit ért az autókhoz. Mit gondoltok mennyire lehet kockázatos megvenni? Erdélyben élek és ezért a távolság nem túl nagy. Előre is köszönöm a válaszokat. [link]

2018. ápr. 13. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
A 16 szelepes 1.6 zabálja az olajat, van ismerősi körben pár. Én inkább a 102 lovas 8 szelepest venném. Árban reálisnak tűnik, figyelni kell, hogy nem rohad-e a küszöböknél, sárvédőknél, füstöt nem hányja-e magából, olajfolt van-e a motortérben valahol. Egyébként nem rossz ötlet első autónak.
2018. ápr. 13. 13:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm:) A 8 szelepessel az a gond,hogy nem igazán látok sehol a környéken olyant:/ Nemrég beszéltem ennek az autó tulajdonosával és az állítása szerint jó állapotban van,egyedüli hibája,hogy a féltengelyt ki kell cserélni.
2018. ápr. 13. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Én azért alkudnék belőle még vagy 200 eurot, első kocsinak jó lehet.
2018. ápr. 13. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:
A tulaj azt mondta jó állapotba van? Ki hitte volna :) Ha mentek megnézni, légy tisztelettudó, de belül úgy állj hozzá hogy a legbecstelenebb hazug emberrel állsz szemben. Mindenki dícsérni fogja az eladásra kínált autóját. Pedig sokan nem tudják, hogy nem az a baj, ha van hibája az autónak, hanem az ha eltitkolják, mert egyrészt, garancia van rá és simán felnyomhatod, másrészt meg az értelmes vevő nem áll el a vételtől néhány kisebb hiba miatt, csak előre számol/tervez vele, alkualapnak veszi. Úgyhogy legyetek szemfülesek!
2018. ápr. 13. 16:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) Esetleg itt lenne egy másik példány:) [link] Érdekelnének a vélemények erről is :) Ez mondjuk egy picit jobban tetszik.
2018. ápr. 13. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Igazából meg kell nézni, amelyik jobb vételnek tűnik, azt kell megvenni. Ezen a másodikon jól mutat a kis dupla kipufogó hátul, de személy szerint én szürke autót nem vennék, annyira közömbös a megjelenése. A fekete engem jobban vonz, de azt meg tisztántartani lehetetlen feladat :) Ha tudjátok nézzétek meg mindkettőt, és döntsetek a mellett, amelyik jobb állapotú.
2018. ápr. 14. 06:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Ma vásároltam meg az autót,bár igaz,hogy egyiküket se :) 250 euróval drágábban,bár jóval jobban néz ki :) Esetleg ha valaki gondolja küldök képet.
2018. ápr. 21. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:
#1-es #4-es és #6-os vagyok, jöhet a kép! ;)
2018. ápr. 22. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!