H7 LED-es izzó e-bayről ér valamit?
Nagyon szépen köszönöm, nagyon jól leírtad, egy ilyen választ vártam. Nah találtam egy 88w-os halogént: [link]
Ha ezt belerakom és ha a műanyag a búra akkor nagy eséllyel besárgítja? Illetve ha nem fém a foncsor, akkor nem fogja bírni? A vezetékekkel nem kell foglalkoznom ugye? Azokat nagyobb átmérősre cserélni? Elvileg azért nem gyulladhat ki a kocsi ugye? Ha netán nekem se bírják majd a csatik, akkor bakelit csatit hol tudok venni?
Relézni se árt a kapcsolót.4lábas alap 12voltos relé kb 3száz ft,plusz kell néhány drót és saru. Bakelit vagyis hőálló csati lehet porcelán is pl ez [link]
Van rá esély hogy nem szereti a lámpatest a nagy hőt,nem is sárgulás a baj hanem a foncsor vakulása. Az a baj hogy ezt vagy bekockáztatod ,vagy márkatársakat kérdezgetsz hogy ők próbálták e ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!