Kettesben ráng, ugrál az autó?
Suzuki Swift GL (2000)
Kettesben, amikor leveszem a lábam a kuplungrol akkor ugrál az autó, vagyis Inkább ráng,
mint ha nem lenne jó a váltás, vagy ilyesmi.
Magasabb vagy alacsonyabb sebességnél/fokozatnál már nem jelentkezik a probléma csak épp akkor.
Mit mondanátok, szerintetek mi a probléma.
ha így lenne szerintem eddig is jelentkezett volna legalább néha
Nos, ötleteket várok
tegnap elindultunk a szerelőhöz, sajnos késtünk és már nem volt ott VISZONT míg odaértünk nem volt semmi gond, nem produkálta a hibajelenséget, aztán elmentünk egy próbaútra úgy 5-10km-t mentünk és nem volt baj,
aztán ismét jelentkezett a probléma.
Szóval ennek fényében hogy hol elmúlik hol jelentkezik, mire tippeltek?
Suzuki Swift GL 2000
Feleségem autójával gondok vannak,
remélvén hogy akadnak itt nálam hozzáértőbbek akik némi információval el tudnak látni még a jövőheti szerviz előtt, gondoltam leiratom.
---------------
Hosszas dugóban araszolás után kettesbe váltva rángatni kezdett, ami fentebb váltva elmúlt, majd nem sokkal ezután a motortérből zörgő hang hallatszott. Jelenleg a rángatás kevésbé, de a zörgő hang szinte folyamatosan jelen van.
Amikor elindulok a kuplung felengedésekor elkezd rázni, ha visszanyomom abbahagyja. Magasabb sebességnél/fokozatnál már nem jelentkezik. Kettesben, amikor leveszem a lábam a kuplungrol akkor ugrál az autó. Inkább ráng, mint ha nem lenne jó a váltás , vagyis ilyesmi.
----
Szóval kettesben, amikor leveszem a lábam a kuplungról akkor ugrál az autó, vagyis Inkább ráng, mint ha nem lenne jó a váltás, vagy ilyesmi.
Magasabb vagy alacsonyabb sebességnél/fokozatnál már nem jelentkezik a probléma csak épp akkor.
---
u.i.
Csütörtökön elindultunk a szerelőhöz, sajnos késtünk és már bezártak,
VISZONT míg odaértünk nem volt semmi gond, nem produkálta a hibajelenséget, aztán elmentünk egy próbaútra úgy 5-10km-t mentünk és nem volt baj,
aztán ismét jelentkezett a probléma.
Ezt követően észleleltek:
Kettesben mikor felemelem a kuplungot akkor rángat az autó, ha gyorsabban megyek akkor nics probléma. A motortérben valami zörgő hangot ad ki, vszont mint ha kevesebbet rángatna, ez a pedálnál és kormánynál érződik. A kormánynak, nem mernék megesküdni rá de mint ha picit nagyobb lenne a holtjátéka.
Néhány KÉP, én nem láttam rajta semmi utaló jelet de ki tudja, talán valaki észreveszi a hiba forrását is.: / - / [link] / - /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!