Mercedes A140 kopogó hang, majd füst és motorleállás, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Olyan problémám keletkezett,hogy egyik indítás során,elkezdett kopogó,csattogó hangot kiadni az autó,mivel sajnos muszáj volt vele A-ból B-be eljutnom,így finoman,de elindultam,azonban párszáz méter után füst jelent meg motortérben,majd motorleállás,azóta nem tudom beindítani, elfogom vinni szerelőhöz, csupán érdeklődnék,volt-e valakinek hasonló,illetve mi okozhatta a problémát.2018. ápr. 9. 17:17
1/2 anonim válasza:
"Kopogó hang majd füst és leáll a motor" Szerintem csapágyas lett, úgyhogy alsó hangon egy motorcserével számolhatsz.
2/2 anonim válasza:
amikor csattant, ott volt vége a motorodnak. Ez biztosan csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!