Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Leon 1.2 Benzines (2005-2...

Harry3097 kérdése:

Seat Leon 1.2 Benzines (2005-2009) vagy Fiat Grande Punto 1.4?

Figyelt kérdés
Első autóm vásárlása előtt állok lassan és döntenem kéne. A keretem rá kb 1 millió Ft. Alfa 147-t szerettem volna, annak viszont drága a fenttartása ahogy eddig hallodtam. Ezeket az autókat néztem, ezeket 1 millió alatt is lehet kapni kevés km-el. Mit javasoltok?
2018. ápr. 8. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
A Punyók kifejezetten megbízható autók, a Seatokat nem ismerem
2018. ápr. 8. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Grande jobb választás.
2018. ápr. 8. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel az altalad megadott evek alatt nem keszult Leon 1.2 benzinmotorral, igy marad a Punto.
2018. ápr. 8. 20:21
 4/5 anonim válasza:
Én első autónak egy 2007-es 1.4 8V grandepí-t kaptam. Első autónak szerintem ideális (városba): nagy tükrök, city szervó, nincs 'segge', orra sem hosszú, praktikus, ha nincs család és gyerek akkor azért 2-3 fő kényelmesen elfér benne. Városban elmegy, pályán azért érezni, hogy 75 ló az kevés. A fogyasztás nálam 7 liter pályán, 6 liter otthon (kisváros), 7-8 liter Budapesten. Seatot sajnos nem ismerem.
2018. ápr. 8. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Seat Leon 1.2 benzines csak turbós van. Szerintem. Az egy kategóriával nagyobb, mint a Punto, ami azért anyagminőségben is látszik, a Leon komolyabb autó. Azzal a motorral sosem venném, inkább az 1.6 ősbenzinessel. De a Punto jó autó és ugyanannyiért jobbat kapsz belőle.
2018. ápr. 8. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!