A2 jogosítványra motorok?
Figyelt kérdés
A2-es jogosítványra milyen motort ajánlanátok? Teljesen mindegy, hogy sport,túra stb.. csak ami jó.2018. ápr. 7. 18:26
1/8 anonim válasza:
suzuki bandit, esetleg kawasaki ninja 250, nekem ezek az állom motorjaim, jövőre egyiket be is szerzem csak ne mtudom, hogy melyiket még.. :)
2/8 anonim válasza:
Suzuki GS500, Kawasaki ER-5, Honda CB400.
3/8 A kérdező kommentje:
ER-5 vezethető? 50 lóerőnek láttam sportmotorokból mi a választék?
2018. ápr. 7. 20:32
4/8 anonim válasza:
ER 5 nem fér bele fojtás nélkül sajnos. Előző jól mondta: CB500, GS500. Mindkettő tartós, megbízható szerkezet. A 250-es belpiacos motorokra nem biztatnálak, nekem banditom volt, ha alkatrész kellett (és bontós havernak nem volt), akkor két-három hétig állt a gép, amíg megjött Japánból..
5/8 anonim válasza:
Már nem azért ,de a CB-500 sem fér bele.
Suzuki GS 500
Kawasaki EL 500
Aprilia Pegaso
Honda Shadow
Yamaha VIrago
Suzuki DR 600
Caviga Canyon
BMW F650
Suzuki XF 650
6/8 anonim válasza:
Kawasaki Z650 - (szerintem az egyik legszebb)
Yamaha FZ6-N
Ducati Monster 797
Suzuki SV650
Yamaha MT-07
Honda CB650F
Suzuki GSX-S750
BMW F800R
Aprilia Shiver 900
KTM Duke 790
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Most tudtam meg, hogy már nem cm3-re nézik a jogsit hanem kW-ra. Szóval az én példányaim nem tudom mennyire helytállóak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!