Tönkre tettem az autót? Beleragadt az autóm 2 elsö kereke a sárba. Hátramenetben probáltam kijönni de nem sikreült. Se kuplungozással se gázzal. Felidegesitett nagy gázt adtam s kifüstölt a motorház. Leègett volna a kuplung?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 6. 01:17
1/9 anonim válasza:
Könnyen lehet.
Ilyenkor egyébként "hintáztatni" kell és akkor van esélyed kijönni.
Ha nagyon-nagyon elakadtál, akkor meg inkább keress egy traktorost, aki kihúz. Még mindig olcsóbb, mint egy új kuplungszett.
3/9 anonim válasza:
Ennyiből megmondani, hogy mi baja elég merész.
Eleve milyen füst volt, mit csinált utána az autó?
Egy kövér gázadástól még nem füstöl el egy autó.
4/9 anonim válasza:
Ez a szokásos napi kamukérdés...
Ennél kreatívabb szoktál lenni pistike...😃😃
5/9 anonim válasza:
Vagy felforrt a víz. Sárban nem annyira könnyen ég meg a kuplung mert a kerék kipörög. Persze nem lehetetlen.
6/9 10 deka farhát válasza:
Az attól függ, milyen mélyen ragadt a sárba.
7/9 A kérdező kommentje:
Fehèr füst jött s ègett szaga volt.
Most meg ha beinditom alapjáraton majdnem 3 ezres a fordulatszám.
2018. ápr. 6. 13:21
8/9 anonim válasza:
Veszel egy másik daçiat román barátom
9/9 anonim válasza:
Ettől leéghet a kuplung pedig. Az előző pedig rátapintott a lényegre, a régi Daciákat különösen könnyen el lehetett intézni ezzek a módszerrel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!