Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol érdemes meghirdetni egy...

Hol érdemes meghirdetni egy 40ezret futott 96'-os Golfot?

Figyelt kérdés

Júniusban hozzá jutok egy ilyenhez, de nem akarom elkótyavetyélni.

Mobile-n lenne érdemes, hátha egy márkarajongó megvenné jó áron?

2018. ápr. 4. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy 3-as Golf azért még nem egy régi autó, de lehet valakinek éppen ilyen hiányzik a gyűjteményéből. A mobile.de-n adtam el egy ritka jó állapotú autót. Magyar gyűjtő vette meg, már az első napon hívott és el is vitte. A hasznaltauto.hu is bejöhet, de készülj fel rá , hogy ritka nagy ostobák a magyar vásárlók.
2018. ápr. 4. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Én VW találkozóra vinném.

Igaz, hogy ott lehet konkurencia is az eladói oldalon, de ha a tied piacképes, akkor valószínűleg nem suttyók fognak érdeklődni, hanem valamivel komolyabb vevői kör.

[link]

2018. ápr. 4. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindkét válaszoló jó tippet adott. Az a baj, hogy a Golf III pont abban a korban van, amikor az ára még meredeken esik. 10 év múlva már felfelé fog menni. Hirdesd meg mobile-n és használtautón is. És ha van lehetőséged vidd találkozókra. De ne a látogatói, hanem a kiállítói parkolóba próbálj bejutni vele.
2018. ápr. 4. 13:57
 4/6 A kérdező kommentje:

És szerintetek mi lehet az a reális ár, amennyiért elmegy?

Sima 1.4, szervo, klima nincs, csak a patika állapot.

2018. ápr. 4. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát reálisan 5-600.000 Ft szerintem. Nagy szerencsével valami autóbolond megveheti 7-800.000ért. Az a baj, hogy egy fapados alap kocsi, így nincs semmi értéke. Csak ugye ennyiért már jó állapotú Golf IV is kijön, szóval szerencse kell hozzá nagyon. Ha komoly pénzt akarsz kapni érte, akkor sokáig kell hirdetni. Ha lenne rá lehetőség én eltenném még egy 6-8 évre legalább.
2018. ápr. 4. 17:25
 6/6 A kérdező kommentje:
végül egy távoli rokon megvette 450ért :)
2018. máj. 15. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!