Vélemények 2004-2006 között gyártott M-B E200 Kompressorral kapcsolatban? Ez vagy inkább az E 200/E220 diesel (ugyanezen évjárat)?
Érdekel: Jellemző hibák, javítási költségek, teljesítménnyel/fogyasztással kapcsolatos észrevételek, menettulajdonságok, felszereltségek, időtállóság.
Nem vitát szeretnék generálni, hanem tapasztalatokon alapuló véleményeket kérek pro és kontra! Köszönöm!
Én w211-es mercibol csakis benzinest ajanlanek,azokbol is a nagyobbakat...minimum a 3.2 V6 vagy attol felfele!gyakorlatilag nagy atlagban alig eszik többet a 4hengerestől es azert van némi különbség a 2 motor ereje hangja stb között!A dizelek mára mind csillio km-et futottak raadasul ez a 200 meg 220d szar is meg gyenge is ebbe a kaszniban.....ha minden aron dizel kell akkor minimum 270cdi a sor 5-el vagy a 320cdi a sor 6-al!
En a sajat 320benzinesemmel atlagban kereken 10.5literrel jartam.....nyilvan a varos megdobja,az also hangon is 14liter,telen a hidegben 17
Nekem egy könnyebb sportkaszniban van 270-es motor.
Szinte kizárólag autópályán használom, így a megléte óta 5,8 liter a több éves átlagfogyasztása.
130-ra beállított tempomatnál általában 5 liter alatt(!) marad a fogyasztása.
Az egyik ismerősömnek viszont az általad említett kompresszoros van, és városban 15-18 litereket kajál az elmondása szerint.
(Mondjuk nyomja is neki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!