Dinamó acél az elektromos autókban?
Amit leírtál kb semmi értelme.
Súlycsökkentés érdekében aluminiumot és műanyagot szoktak használni nem acélt.
És ehhez hogy jön egy áram termelő eszköz?
Mi a csoda az az AHSS?
Bocs, de ha nem értesz hozzá, akkor minek válaszolsz? Súlycsökkentés érdekében nem csak a baromi drága alumíniumot használnak, hanem az említett csoportból (AHSS - advanced high strength steel) több fajta acélt is, mint pl. DP, TRIP.
Persze egy Audi, Jaguar megengedheti magának, hogy alumíniumot használ, de egy Mazda, VW, Skoda, Opel, stb. nem.
Megint egy okostojás, aki tudja a választ (úgy véli), és csak teszteli a fórumot.
Figyelj kismajom, menj, és keresgéld máshol a dinamóacélodat, hátha meglesz valahol. Elsőre javaslom felkeresni a Dinamo Kijev focicsapatot, hátha ők tudnak valamit róla, a néhai Szovjetunió a vas és acél országa is volt...
Persze azért tettem fel a kérdést mert tudom rá a választ. Na jó' van. Azért tettem fel, mert erről még nem hallottam, és szerettem volna többet tudni. Persze az AHSS-ről tudok, elég sok mindent, de nem ez volt a kérdés.
De látom te is csak offolni tudsz. Normális választ írni nem.
U.i.: nem fogok egy olyan kérdésre válaszolni, ami a kvantum mechanikaról szól, mert nem értek hozzá. Javaslom, hogy ha te se értesz az autóiparban használt anyagokról, akkor inkább nem írj. Fölösleges. Csak magadat hergeled fel az ilyen, és ehhez hasonló hozzászólásaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!