Thomas1983 kérdése:
Magyarországon enyhén ittas vezetésért 4 hónapra bevonták a jogositványom,250. 000 pénzbüntetés mellett. Ezek után jött egy levél, hogy a közterületi hatóság is bevonta 4 hónapra, plussz ujra kell vizsgáznom. Nem 6 honap után kell?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem külföldön (Németországban) élek, igy a hazautazás, munkábol kimaradás igen kültséges mulatság. Valakinek esetleg ötlet? Minden hozzászolást szivesen várok2018. ápr. 2. 12:43
11/12 anonim válasza:
10-es
Nem értem mit akarsz mondani, én kéne viseljem a következményeket? Leírtam hogy mit lehet tenni, és azt is, hogy ez nagyon rizikós. A kérdező az, aki mindenképpen tenni szeretne valamit.
12/12 anonim válasza:
azon meglepődnék ha nem derülne ki Németországban, hogy itthon bevonták a jogsidat. Ne igyál, addig meg fizess az utazásokért amíg visszakapod a jogsid. Legalább megtanulod hogy vagy iszol vagy vezetsz. Képzeld el ha ittasan okozol egy halálos balesetet. Tönkreteszed az áldozatot, a családját és magadat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!