Twingo miért rángat?
Amikor bemelegszik a motor, elkezd rángatni, erőtlen lesz, nem húz. A váltó remeg, s fura hangot ad a kipufogó is. Hiába váltok akkor is erőtlen marad. Üresben alapjáraton pedig olyankor kigyullad pontosabban halványan villog a víz+olaj lámpa.
A gyertyák januárban lettek kicserélve.
hááát ez sokminden lehet
az olaj nyomás elejtéséből még a hajtókar csapágyak valamelyikének törése is lehetséges, ami nagyon nem jó.
szerelővel meg kell nézetni, így senki nem tudja neked megmondani mi a baj
Bntóba kell tolni azt a szemétdombot
Ezt gondolom akkor írtad amikor éppen a négyesgófban feszítettél.Kiváncsi lennék honnan tudod hogy ez a kocsi milyen állapotban van.
Imádom amikor hülyegyerekek osszák az észt a francia kocsikról hogy így szxr úgy szxr úgy hogy ők meg vettek németet ami meg még szxrabb mint a francia.Azt is szoktam szeretni amikor betalál a sok baseball sapkás üvöltő zenés suttyó azt a pirosnál az 1.6os dCi scenicemet nem érik utol a rohadó bmw-vel meg a húzottegykilenctádéval.
Na Te marhanagyokos villogó olajvisszajelzővel rángatózik már egy ideje,nyílván már olyan károsodást szenvedett a motor,hogy nem érdemes hozzányúlni mert maga az autó is értéktelen.
Szó nincs itt Francia fikázásról,csak kivannak az idegeid.
Ja,ide sem írom milyen kocsim van,mert nyugtatót kéne szedjél...
Amúgy pedig ki a fsz állna le egy ócska scenic-kel gyorsulgatni meséld már el nekem..
Talán egy másik scenic-es "anyataxi"miután kirakta a 8 gyereket a suli előtt?
Úgyis meg kell szabadulj az olajkályhádtól mert ki lesznek tiltva kisfiam
1.nem lesznek kitiltva
2 sokan szeretnének ilyen ócska scenicet
3 látom nem vagy tisztában a renaultok valós gyorsulásával.320Nm meg 131le azért annyira nem szar.
Máskor ha ilyen van ne ide írj ki mert általában a francia autókra csak azt szokták írni hogy add le roncstelepen a francia szarodat meg stb. stb.
tele van ez az oldal primitív,földhözragadt állatokkal.Azt majd jönnek hogy vegyél 1.9tdi-t mert az jó mert csak 8litert eszik meg csak havonta megy szervízbe meg te leszel a lakótelep királya a gyárkéménnyel a farán.
Nekünk 2 renaultunk van és most a feleségemének van egy kis problémája és 1napig gondolkodtam hogy ki merjem e írni de valami csoda történt mert egy franciázást se kaptam.
Igen sajnos észrevettem, hogy ez az oldal már nem olyan mint rég, itt rég nem a segítségről van szó.
Mi második autónak vettük. Egyébként pedig nagyon is szeretem :) nekem tökéletesen megfelel arra a célra hogy a gyerekeinket vigyem hozzam oviba, suliba, edzésre stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!