Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Twingo miért rángat?

Twingo miért rángat?

Figyelt kérdés

Amikor bemelegszik a motor, elkezd rángatni, erőtlen lesz, nem húz. A váltó remeg, s fura hangot ad a kipufogó is. Hiába váltok akkor is erőtlen marad. Üresben alapjáraton pedig olyankor kigyullad pontosabban halványan villog a víz+olaj lámpa.

A gyertyák januárban lettek kicserélve.

2018. ápr. 1. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:

hááát ez sokminden lehet

az olaj nyomás elejtéséből még a hajtókar csapágyak valamelyikének törése is lehetséges, ami nagyon nem jó.

szerelővel meg kell nézetni, így senki nem tudja neked megmondani mi a baj

2018. ápr. 1. 21:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Bontóba kell tolni azt a szemétdombot
2018. ápr. 1. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Bntóba kell tolni azt a szemétdombot

Ezt gondolom akkor írtad amikor éppen a négyesgófban feszítettél.Kiváncsi lennék honnan tudod hogy ez a kocsi milyen állapotban van.

Imádom amikor hülyegyerekek osszák az észt a francia kocsikról hogy így szxr úgy szxr úgy hogy ők meg vettek németet ami meg még szxrabb mint a francia.Azt is szoktam szeretni amikor betalál a sok baseball sapkás üvöltő zenés suttyó azt a pirosnál az 1.6os dCi scenicemet nem érik utol a rohadó bmw-vel meg a húzottegykilenctádéval.

2018. ápr. 2. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Na Te marhanagyokos villogó olajvisszajelzővel rángatózik már egy ideje,nyílván már olyan károsodást szenvedett a motor,hogy nem érdemes hozzányúlni mert maga az autó is értéktelen.

Szó nincs itt Francia fikázásról,csak kivannak az idegeid.

Ja,ide sem írom milyen kocsim van,mert nyugtatót kéne szedjél...

2018. ápr. 2. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Amúgy pedig ki a fsz állna le egy ócska scenic-kel gyorsulgatni meséld már el nekem..

Talán egy másik scenic-es "anyataxi"miután kirakta a 8 gyereket a suli előtt?

Úgyis meg kell szabadulj az olajkályhádtól mert ki lesznek tiltva kisfiam

2018. ápr. 2. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:

1.nem lesznek kitiltva

2 sokan szeretnének ilyen ócska scenicet

3 látom nem vagy tisztában a renaultok valós gyorsulásával.320Nm meg 131le azért annyira nem szar.

2018. ápr. 3. 07:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocsi kérdező hogy nem a kérdésedre válaszoltunk.
2018. ápr. 3. 07:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj :) holnap viszem szerelőhőz!
2018. ápr. 3. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Máskor ha ilyen van ne ide írj ki mert általában a francia autókra csak azt szokták írni hogy add le roncstelepen a francia szarodat meg stb. stb.

tele van ez az oldal primitív,földhözragadt állatokkal.Azt majd jönnek hogy vegyél 1.9tdi-t mert az jó mert csak 8litert eszik meg csak havonta megy szervízbe meg te leszel a lakótelep királya a gyárkéménnyel a farán.

Nekünk 2 renaultunk van és most a feleségemének van egy kis problémája és 1napig gondolkodtam hogy ki merjem e írni de valami csoda történt mert egy franciázást se kaptam.

2018. ápr. 3. 19:50
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen sajnos észrevettem, hogy ez az oldal már nem olyan mint rég, itt rég nem a segítségről van szó.

Mi második autónak vettük. Egyébként pedig nagyon is szeretem :) nekem tökéletesen megfelel arra a célra hogy a gyerekeinket vigyem hozzam oviba, suliba, edzésre stb.

2018. ápr. 4. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!