Mercedes Benz S class 2014 jó lenne első autónak? Vagy esetleg más Merci?
Vélemények,tapasztalatok a Mercikről? (Igen nagy fan vagyok)
Jövőre kezdeném el érettségi után a jogsit, szóval olyan 3-4 év múlva lenne max kocsim... De szóba jöhet más márka is
Kedves kérdező!
Ha 2 mondatban saját szavaiddal megfogalmazod nekem,hogy mi fogott meg a Mercikben,akkor nagyon szívesen segítek Neked dönteni.
Nekem is ez a márka van,típust nem írok.
/Adjuk meg az esélyt,hátha mégsem troll,és tényleg "el tud tartani" egy autót/ :-))
Oké, tegyük fel, hogy nem kamu.
Szóval a havi zsebpénzed olyan 200-250 ezer ft.
Ebben csak az a szomorú, hogy azt hiszed, hogy milyen ügyes voltál és összegyűjtöttél egy autóra valót.
A valóság az, hogy az mind a szüleid pénze és te egy percet nem dolgoztál érte.
De legalább villanyautót vennél, nem egy ilyen giccses benzintemetőt. És akkor legalább a környezetért is tennél valamit, nem csak magadért.
"De legalább villanyautót vennél, nem egy ilyen giccses benzintemetőt. És akkor legalább a környezetért is tennél valamit, nem csak magadért."
Mondd csak, te még hiszel a nyusziban? Villanyautó szerinted honnan kapja az áramot? Leginkább szén vagy atomerőműből. Arról meg ne is beszéljük, hogy mennyire szennyező a bennük lévő akkumulátor és annak gyártása.
Kérdező: igen, jó lehet első autónak. Hátránya, hogy nagyon sok felszerelés van benne, aminek használatát nem egy nap lesz megtanulni. Ugyanakkor, mivel 3-4 év múlva vennéd csak meg, addigra már lehet, hogy nagyon másra fogsz vágyni, nincs sok értelme ennyire korán utánanézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!