Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B kategoriás jogsira mennyit...

B kategoriás jogsira mennyit tanultál?

Figyelt kérdés

Ki mennyit tanult E-learing segitségével ? Hányszor mentél elejétöl a végig?

Milyen technikánal tanultál?

2018. márc. 26. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

2 nap alatt letoltam az e-learninget, fenének se volt kedve csinálni.

M-es jogsim volt előtte, napi szinten közlekedtem SMKP-val így nem okozott gondot.

Az első jogsihoz sem kellett tanulni, elég logikus dolog a KRESZ.

2018. márc. 26. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:

A kreszre 5-6 órát, az elsősegélyre 2-3 órát.

Akkoriban sajnos még nem volt e-learning, így sajnos kénytelen voltam bejárni. Semmi újat nem hallottam az oktatásokon.

2018. márc. 26. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogyne...itt fórumon már mindenki úgy születik hogy megadta a jobbkézszabályt a szülészorvosnak..

Hányszor buktál arról miért nem mesélgetsz?😂

2018. márc. 27. 05:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Én bejáróson voltam, bejártam az órákra, meg otthon gyakoroltam neten.
2018. márc. 27. 07:55
 5/6 Mopat ***** válasza:

Az én időmben még nem volt e-learning, szóval bejártam az órákra. Meg ugye tanultam a suliban bevált módszeremmel. Még akkor rutinpálya is volt. Amellett én egy kisvárosban lakom, szóval nem volt volt túl nehéz otthon begyakorolni az autó kezelését. Faterom persze segített. Egy öreg Moszkvicsot használtam, annak már ugyan mindegy volt, ha sikerült leugranom a kuplungról, effektíve kárt nem tettél...Ha eltrafáltál vele egy napraforgót, azzal se, mondom már mindegy volt...(Úgyis ment majd a kukába a műszaki lejártával)

Voltak szántóföldek,köztük földutak, illetve nagy telkek, ott be lehetett gyakorolni az autó használatát. Szóval én ott tanultam meg elindulni, váltani, y-fordulni, parkolni, lejtőn elindulni. Szerintem ez segített a legtöbbet. Forgalomban akkor tudsz csak arra figyelni, hogy "na kedves tanuló, az ott egy milyen tábla" ha közben lassításkor vagy éppen megálláskor nem felejtesz el visszaváltani illetve nem gombokat, kapcsolókat, pedálokat kell keresgélned...Én így mentem át anno első próbálkozásra.

2018. márc. 27. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Anno az Autóklubnál volt tanfolyam.

Bementem + végigolvastam a KRESZ könyvet.

ENNYI.

2018. márc. 27. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!