Milyen műszerfal jelzőizzó lenne számomra megfelelő?
Figyelt kérdés
Gyári E36 316i BMW-m műszerfalában kiszeretném cserélni az izzókat mert már nagyon halványak. És ha már cserélni szeretném kicsit esztétikailag szebb izzókat szeretnék tenni bele. Nem akarom túl cicomázni csak hogy ilyen szép fehéresen világítson. Vagy ezt hogy tudnám szépen megoldani? És milyen izzókkal? Teljesen tanácstalan vagyok szóval építőjellegű válaszokat várnék mert magamtól is tudom hogy hülye vagyok hozzá. :D
Köszönöm a segítséget előre is!
2018. márc. 24. 18:52
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nem ilyen problémák van hiszen az egész műszerfal világíts már nagyon halvány. Hibába van fullra feltekerve a fényerősége. Engen igazából az érdekelne hogy milyen izzó lenne bele megfelelő és honnan tudom megkülönböztetni hogy az csak egy sima standard izzó vagy pedig egy ilyen fehéres vagy színes izzó.
2018. márc. 24. 19:41
3/3 anonim válasza:
A színezést csak komplett óralap cserével lehet megoldani, mert ezeknek a hátsó fele narancssárga fényvezető anyagból van, azért olyan a színe. Hiába teszel bele színes ledeket, nem lesz fehér tőle. Meg furán nézne ki, ha az összes többi világító felület narancs, az óralapok meg fehérek. Ésszerűbb az én véleményem szerint csak kicserélni az izzókat 1.2w helyett 2w-osokra cserélni és tök jó lesz. Az is épp elég meló lesz, nemhogy a lapcsere... Tudom van úgy az ember, hogy csinálni akar valamit, mert olvasgat meg lát ezt-azt, de sokszor giccstuning a vége. Mint az újabban felkapott kontúrvonali led-csík kábelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!