Miért nem megy többet 110 km/h-nal Vw passat B4?
Hibakód nincs?
Gondolom vészüzembe kapcsolt az elektronika és te így használod.
Elnézést az info kihagyás miatt csak nemtudtam mit is kellene irjak 1.9 tdi 90lovas a porlasztokra gyanakodtam én is de kicsereltem őket, úgy mint az egr szelepet,csöveket a turbonyomasszabalyozohoz,valamint valamint magát a szabályzót is,légtömegszabalyozó is oké.
A turbó hoz nem értek kicsit sem hogyha leragad ez a turbó geometria,akkor csinál e nyomást a turbó vagy hogy tudom ezt le ellenőrizni ?(köszönöm az eddigi infokat)
Elnézést az info kihagyás miatt csak nemtudtam mit is kellene irjak 1.9 tdi 90lovas a porlasztokra gyanakodtam én is de kicsereltem őket, úgy mint az egr szelepet,csöveket a turbonyomasszabalyozohoz,valamint valamint magát a szabályzót is,légtömegszabalyozó is oké.
A turbó hoz nem értek kicsit sem hogyha leragad ez a turbó geometria,akkor csinál e nyomást a turbó vagy hogy tudom ezt le ellenőrizni ?(köszönöm az eddigi infokat)...és igen van benne motor vezérlő egység
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!