Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek kb mennyi idot vesz...

Nektek kb mennyi idot vesz igénybe egy lengescsillapito csereje?

Figyelt kérdés
Melo utan akarom cserelni oket, kivancsi vagyok kb mennyi idot venne igenybe 4db csereje.
2018. márc. 19. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Az attól függ milyen és hol van. Ha a rugó közepébe van elhelyezve,gólyalábas akkor az több idő és nem árt ha van rugó összehúzód is,mert másként nem nagyon fog menni.Mondjuk 2óra a párja ha gyakorlatlan vagy. Ha külön van a gátló,akkor két csavar az egész 1 óra alatt megvan egy pár.Általában elöl az első eset van gólyalábas, hátul meg típusfüggő.

Persze Murphi állandóan dolgozik azon hogy semmi ne menjen simán és ha közbejön egy berohadt csavar elnyalódik egy fej, vagy beletörik egy menet akkor kezdődik a szoporollerezés és másnapra se lesz kész.

2018. márc. 19. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Hátsó az mindig elég könnyű, ha nem 10 éve volt hozzányúlva, kb fél óra a kettő.

Első húzósabb, pl egy bzi opelon, amihez célszerszámok kellenek, mert a 10 kilós kalapács nem elég...

Meg igen, a rugóösszehúzó.

Cseréltem anélkül is, elég érdekes volt. :)

2018. márc. 20. 03:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én szerelőm nagyon pozitív volt amikor reggel azt mondta pikk pakk pár óra....este 9 után hívott,hogy kész és nagyon utálja az autóm :D Tehát ameddig minden simán megy addig nincs gond,hamar kész
2018. márc. 20. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!