Hogy tudnam megjavítani az autón a világítást?
Figyelt kérdés
VIIes golfom van, kiírta a muszerfal amikor beindítottam az autot hogy ellenőrizze A bal eső világítást. a tompított fényszóró világít csak, a sima nem. Ötlet?2018. márc. 18. 20:15
1/8 anonim válasza:
Mondjuk... hát nem is tudom... esetleg izzócsere?
2/8 A kérdező kommentje:
Jó fas...om se fok uj izzót venni 70ert..
2018. márc. 18. 20:33
3/8 anonim válasza:
Milyen csodalámpa van abba a gófba?
4/8 anonim válasza:
Mit értesz sima alatt, távolsági?
Egyébként milyen lámpája van a kocsidnak? Enélkül elég nehéz válaszolni...
5/8 A kérdező kommentje:
Sima alatt a távolságit ertem igen, bocs. Hat sima halogen, kanyar követéses. Olyan amilyen bármelyik Volkswagen VII golfba. Arra gondoltam nem lehet hogy csak vmi kontakt probléma van? Egyszer beindítottam es kiírta ezt, nem menet kozbe történt pl.
2018. márc. 18. 21:16
6/8 anonim válasza:
"Hat sima halogen, kanyar követéses. Olyan amilyen bármelyik Volkswagen VII golfba."
Van xenonos is gyárilag...
Hát, először is nézd meg, hogy az izzó ép-e.
Ha nem, akkor nincs más választásod, újat kell venni és kicserélni.
Állítólag H15-ös kell bele, tényleg nem olcsó, de azért nem 70 ezer...
7/8 anonim válasza:
Na, ilyen amikor az olcsón vett majom elkezdi kérni a banánt... :D
8/8 anonim válasza:
Ne már, olajcserénél is ezt fogod mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!