Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mivel lehet lerakódást tisztít...

Mivel lehet lerakódást tisztítani?

Figyelt kérdés
1.9 tdi octavia az autó és a kérdés az lenne, hogy ha ki van véve az EGR szelep, csövek stb. és ki van piszkálva a lerakódás csavarhúzóval akkor azon túl van-e valamilyen szer vagy spray vagy valami, amivel ki lehetne teljesen tisztítani? Ti hogyan szoktátok ezt megoldani? Be lehet áztatni valamibe, vagy mi hozza le teljesen? Köszi előre is!
2018. márc. 18. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Én magasnyomású mosóval, csavarhúzóval, benzines ronggyal, üvegmosó kefével, féktisztítóval estem neki. Sikerült teljesen kitakarítanom a szívósort is meg a szelepet is.

Egy órám ráment, illetve mire végeztem még a tököm is kormos volt.

2018. márc. 18. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Pár éve vettem valami autósboltban egy "carburetor cleaner" feliratú spray-t, a (benzines) autómon azzal pucoltam az EGR-t, működött szépen.

Szerintem bármilyen benzin szerűségbe beáztatod az kioldja, illetve még brigéciollal próbálnám meg, az olcsó és elvileg direkt a kormos-zsíros-olajos lerakódásokra való.

2018. márc. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!