Melyik lehet a legésszerűbb választás? Mazda 6, Bmw 3 Audi a4 vagy Merci c osztály?
Figyelt kérdés
Mazda 6 165 le skyactiv szívó motor ccm a legnagyobb 2000-es, mertci audi bmw kis turbómotor evvel kicsit háttérbról indulnak! Mazda 6 kombi revolution felszereltséggel szinte full extra majdnem minden benne van , a merci most kb 8-8,3 millió alap c160 turbó motorral 129 le, ajandék csomaggal nem sok mindent tartalmaz, audi a4 1.4 Tsi 150 le nem rossz motor de vannak tapasztalatok 1.4 tsi motorral 122 le láncos ..... vw . Alap fwlszereltséggel nem rossz xenon stb. Bmw 318i 3 Henger 136le de sportos belső külső. Ezeket lehet kapni a piacon a mazda árán , nehéz mert szinte mindeggyiket probáltam , nehéz döntés! Valakinek tapasztalata ebben a márka kavalkádban?? Érvek ellen érvek? Előre is köszönöm2018. márc. 17. 06:45
11/16 A kérdező kommentje:
jelenleg is küzdök a tsi motorral!!Vagyis beindításkor csörgő zörgő hangokat nem tudom megemészteni...A szervizben erre azt mondták nincs miért aggódnom ez természetes jelenség....hát nekem nem az..Ezért is merült fel egy autó váltás.Ebben a szegmensbe néztem a Renault talizmant,Insigniat,mondeot.
2018. márc. 17. 11:11
12/16 anonim válasza:
Mind jó autó. De a prémiumokat nem mondanám ésszerű választásnak. A Mazda a legésszerűbb.
13/16 anonim válasza:
Hanyas évjáratú a TSI-d? De ha láncos, mint mondtam, az tényleg egy rossz konstrukció.
14/16 A kérdező kommentje:
2009 oktoberi
2018. márc. 18. 12:58
15/16 anonim válasza:
CBZB, CBZA motorkód, 2009-2011 tipushibás.
16/16 A kérdező kommentje:
Enyém CAXA motor
2018. márc. 20. 05:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!