Ti milyen családi autót vennétek 12 Millióig?
Figyelt kérdés
Max 3 éves, 3 ezres motorral min.2018. márc. 16. 17:53
11/22 A kérdező kommentje:
Mindegy hogy SUV vagy limuzin az az elsődleges szempont hogy hátul is nagy hely legyen
2018. márc. 17. 10:24
13/22 anonim válasza:
ne ettesétek a trollt, ez is csak a szokásos nyomi aki itt teszi az eszét a nem létező pénzével, de nem baj két nap és rohadhatsz a suliban:)
14/22 A kérdező kommentje:
Miért hiszi azt mindenki hogyha nem egy G Astráról vagy egy pár százezres dologról kérdez valaki az kamu? Bizony létezik ennyi pénz csak tenni kell érte
2018. márc. 18. 00:11
15/22 anonim válasza:
Aha, had talaljam ki programozo-vallalkozo vagy és 22 éves? Ha és nincs annyi eszed hogy megnezz pár hirdetést:)
16/22 A kérdező kommentje:
De nekem is van elképzelésem csak kívánvcsi voltam más véleményére is
2018. márc. 18. 10:39
17/22 anonim válasza:
Infiniti SUV, vagy BMW X6.
Én ezt gondolom, ezek nagyon tetszenek
18/22 anonim válasza:
Bmw x6 hátsó fejtere nagyon szűk.Balesetnél komoly hátrány lehet ha a gyerek beveri a fejét.
19/22 anonim válasza:
Ugye nem mindegy, hogy most mondjuk 3 éves használt kellene vagy egy új, akár egy max 1 éves autó. Szerintem a Skoda Superb egy jó dolog lenne, bár azt szerintem csak régebben gyártották min 3 ezres motorral. Tehát ha min 3 ezres motor, akkor az kiesik, pedig annak a hátulsó helykínálata is hatalmas. Bele lehetne fogni egy használt prémiumba is, de az kockázatosabb.
20/22 anonim válasza:
Ne haragudj de a 3ezres motor és a családi autó kifejezés nem igazán illenek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!