Szerintetek mit vegyek ezek közül ennyiből?
Helló szeretném a segítségeteket kérni autó vásárlás ügyben nagyjából 1 millió ft-om lenne az autóra és az a baj nem igen értek hozzájuk valami nagyon jól de leírom nekem mi lenne az elképzelésem.
Benzines legyen mivel munkába járáshoz kell és naponta kb 60 km az út összesen és azt hallottam ez a táv dízelnek nem igazán jó meg a sok városi indítgatás. kb 1.6 1.8-ig gondoltam. Legyen megbízható és és ha elromlik rajta valami ne legyen vészes kicserélni. Ezeket nézegettem konkrétan:
Ford: Mondeo ,Focus
Seat:Ibiza
Volkswagen: 4-es Golf
Audi: A3,A4
Toyota:Corrola
Dacia: Logan
Opel Astra G
A Corolla híres a megbízhatóságáról.
Páromnak A3 van, jó vezetni, jó kis auó, de ha a pénztárca fő szempont, akkor mindenképp Toyota vagy Lexus
"Benzines legyen mivel munkába járáshoz kell és naponta kb 60 km az út összesen és azt hallottam ez a táv dízelnek nem igazán jó meg a sok városi indítgatás."
60 km-re jó a dízel, nem tudom ki mondta ezt a hülyeséget. Én 16 km-re lakom a munkahelytől, semmi baja nincs az autómnak... A sok városi indítgatás az valóban nem jó. Viszont egy 1.6-os benzines nem is 5 litert fog enni, azt lehet állandóan tankolgatni. A kérdés, hogy hol fogod többet használni. ha csak munkába járáshoz, és ha 30 km-re laksz a munkahelytől, én nem vennék benzinest, mint ahogy nem is vettem. De a Focust ajánlom én is.
Bevallod, hogy nem értesz hozzá, aztán levezeted, hogy te tudod mikor térül meg a dízel...
60 km-re inkább dízel. BP-ről járok az aglomerációba dolgozni, szóval város is van benne bőven, 15 km egy irányba, semmi gondom a dízellel.
Ha ennyid van akkor Golf IV, A3, ezek a legjobbak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!