Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Claszik mini gyujtas trafo...

Claszik mini gyujtas trafo felfort wtf rejtely?

Figyelt kérdés
hali van egy 73 mas mini cooper em 2 napja csereltem benne gyujtas trafot mert a regibe meg szakadt a szekunder tekercs az ujjal vagyis igazabol hasznalt volt ez is de ez sport trafo volt 50000v s a regi 45 os helyett lenyeg h ezzel szepen pofogott vegre haza uton gondtalanul ment masnap reggel kb 10 p es ut utan csak latom a gozt a motorhaztetobol na mondom felt fort a viz gyorsan felre is huzodtam gyujtas le nyitom a motorhaztetot es azt latom hogy a gyujtastrafobol ugy spriccel ki valalmi cucc mintha szokokut nyomna :D ilyet meg nem lattam bamultam is es perceken keresztul ment nem akarok hulyeseget mondani de a szaga olyan volt mint a szilikon spray nek es a poen hogy utana megprobaltam elinditani es tokeletesen ment mint ha mi sem tortent voltna viszont nagyon forro volt.... ha van itt valami szaki aki ezt meg tudja nekem magyarazni az nagyon klasz lenne :D egyaltalan mi van a trafoba ami fell tud forrni ??? es ez most akkor megint cseres mert mukodott..??

#forrás #gyújtás #trafó #tekercs #cooper #classzik #ausztin #szokokut :D
2018. márc. 13. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez milyen nyelv?
2018. márc. 13. 11:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló (1)nyelvtan tanár úr. Ez egy külfölfön elő 19 éves srác nyelve aki b@.romi keveset beszel magyarul és munkahelyéről irta a posztot sietve hogy főnöke ne bassz@ le. Remélve hogy itt választ kap kérdésére. Elnézést az ékezetek hiányai miatt. Nem is tudom miért vártam itt normális választ magyaroktól ennyi telik kötekedni tudnak csak meg kirtizálni. Tisztelet kivételnek.
2018. márc. 13. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:

nyugi..

a trafó egy nagyon profi termék, ugyanis olajhűtésű.

Mint látod az utcákon is vannak nagyobb trafók, amik a lakásokba tolják a delejt..azokat is olaj hűti, meg a te kocsitrafódat is. Ha csak öntött trafó lenne, az bizony leégne.

Hogy miért, azt így nem tudom..lehet, hogy egy előtétellenállás lemaradt az újnál, mert sok neki a 12 Volt...nem tudon, de oka van, hogy forrósodik. Nézd meg, hány Volt a primer feszültség a trafón..

Ahhoz, hogy ötven ezer szekundert varázsoljanak, ahhoz igencsak kell néhány amper a priméren. Az meg fűt ám piszkosul.

2018. márc. 13. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem az ékezetekkel van baj, hanem hogy a 15. sorban találtam először írásjelet.

50.000 Voltos gyújtótrafó akkora kacsa, hogy ide hallom a hápogását.

Átverésre persze jó.

A trafókban szokott lenni olaj, de csak 1-2 deci. Ha kispriccelt jó nagy gáz van és nem a trafóval (annak már mind1)

2018. márc. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!