Olaj szag van a garázsban miután beálltam a kocsival?
Sziasztok! Azt vettem ma észre, hogy miután haza értem az autómmal enyhe olaj szag lett a garázsban. Az az érdekes hogy télen, hidegben nem volt enyire feltűnő. A vízhőfok mutató miután beáll középre nagyobb terhelés esetén sem moccan meg. A garázs elég kicsi és a szellőzése is egyenlő a nullával szinte. Az autó 19 éves benzines, és az utóbbi 10.000 kilométeren szinte 0 volt az olajfogyasztása. A szagot az autóban nem lehet érezni csak ha beállok vele kis-zárt helyre. A szagot leginkább az olajéhoz tudnám hasonlítani. Ez egy ennyi idős autónál mennyire normális?
Előre is köszönöm!
Szerintem sima gépszag az.
Én amikor beállok a garázsba, ami szintén szűkös és nehezen szellőzik, mindig felnyitom a motorháztetőt és úgy hagyom, hogy ne fülledjen be a gép!
Amúgy meg tudod nézni, hogy nem-e folyik rá az olaj egy erősen hevülő részre esetleg.
Miért van olajszag a garázsban miután beálltam a kocsival?
Akkor lehet hogy nem is olajszag hanem kipufogógáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!