Ramosz14 kérdése:
Golf 3 esőben, eső után nem, vagy nehezen indul?
Figyelt kérdés
ÜDv!Többször fordult már elő velem,az autó egy vW Golf 3,hogy esőben vagy eső után nem indul,eddig szivatott párszor,ma már nem is indult be,tolásra húzásra sem,leszedtük a gyújtáskapcsoló fedelet,nem volt vizes,semmi nyom nem látszódott rajta...Megfújkáltuk alaposan hajszárítóval,láss csodát beindult.Azt mondták vegyek új fedelet,de egy ismerősöm meg azt mondta annak semmi köze hozzá,nincs elrepedve.Ötleteket szeretnék mit tegyek,mert ha elmegyek valami messzebb helyre,és ott csinálja,akkor jó nagy brácsába szaladok bele,köszönöm a válaszokat előre is!:)#Golf III #esőben nem indul
2018. márc. 12. 11:29
1/4 anonim válasza:
A gyújtáselosztóra gondolsz szerintem. A 3-as Golf hírhedten rosszul viseli a vizet. A melóban egy ilyen, motormosás után egy napig nem indult be. Beázik a gyertyapipa a gyújtáselosztó a trafó az összes csatlakozó.. minden. Mi elektromos kontakt spray-vel fújtuk be a problémás részeket, ez egyfajta zsír ami víztaszító hatású.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam.Köszönöm a válaszod megpróbálom :) De nekem 2 évig nem volt vele ilyen baj,remélem ennyivel megoldódik...
2018. márc. 13. 08:58
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem,megcsináltam amit javasolt,tegnap beindult,ma már igencsak nyögvenyelősen,majdnem lemerült már az akksi is,multkor igen csak kínos volt hogy se előre se hátra... :(
2018. márc. 16. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!