Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volvo c70 vélemények?

Volvo c70 vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mi a véleményetek az utolsó generációs Volvo C70-ről? A D4-es motortípussal. Mennyire megbízható autók ezek?

#Volvo #c70
2018. márc. 12. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:
A Volvok mind jók, megbízhatóak. Szerinem ez a D4 PSA 2.0 dízel. (ac XC90-ben nevezték így a 163 lovas verziójú 2400 ccm-est, de szerintem a C70-ben PSA van) Drága és költséges a fenntartása, de nekem is nagyon tetszik.
2018. márc. 13. 14:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Álom jó autó. Semmiért nem adnám el. Karban kell tartani, vigyázni rá és minőségi alkatrészekkel javítani nagy ritkán, de hálás és minőségi autó. Nem romlik el ha szakszerű kezekben van és a kopó részek hálás időben ki vannak SZAKSZERŰ HELYEN (nem falusi autószerelőnél!!!!!!) cserélve. A D4 különösen legendás motor, 700 jól látod 700 ezer Km-ig nincs motor megbontás, addig biztosan tökéletesen működik majd! Ha a kopó alkatrészek időben, minőségileg megfelelően jó részekkel ki vannak cserélve megfelelő, sokat látott, úgy értem sok VOLVO c70-et látott műhelyben! Rengeteg volvo-t láttam már amit a hozzá nem értő "autószerelők" munkája küldött a sírba. Ez tény. Kár vitatkozni. De rengeteg volvo van majdnem EGYMILLIÓ kilométerrel is az utakon, csak mert hozzá értő Volvo szervizben szervizeltették mindig. Ez a garancia egy minőségi autós életre. AJánlom!
2018. márc. 25. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!