Sportkipufogó miatt is muszáj bejegyeztetni a forgalmiba?
Kellene igen.
Totalcar Street legal cikksorozat, minden benne van ami az elinduláshoz kell.
Nekem dizel alatt egy , tüv papiros paragi dob van , a rendőr igazoltatott , meg kérdezte , hogy tüv papir van-e rolla , mivel nincs be jegyezve a forgalmimba , oda adtam a tüv papirt meg nézte és annyi , vissza adta a papirokat és további jó utat kívánt , pedig elég mély hangja van és nem egy halk dolog ez a dob , de meg nézte a tüv papiron 95DB van írva és nem kételkedett , meg kérdezte , hogy a rendszeren a dobon kívül más van-e át alakítva , mondtam hogy csak annyi , hogy mivel az TD és ki lyukadt a középdob így egy TDI gyári középdobot raktunk alá és be nézett alá amennyire tudott , és annyit volt a válasz , hogy nem látszik semmi oda nem illő az autó alatt . Le van tekerve a kocsi teljesen ez a forgalmiba is be jegyezve , lekopogom eddig engem igazoltatáson meg hosszú kérdezgetésen kívül nem cseszegettek annyira . Szokásos minek csinálja ezt mert ez feltünő meg ilyenek , de mindre az a válaszom , hogy nekem ez így tetszik és nem szeretek el veszni a tömegben .
Nem minden sarkon látható egy piros koppanásra ültetett vento teljes usa kinézettel azaz jetta mk3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!