Skoda fábia indítás probléma?
Hali.
Van egy 2001-es 1.4-es 4hengeres skoda fábia kombim.
Indításkor szokott olyat csinálni, hogy beindul és rángat, fulladozik lefele a motor. Ha 1-2 percet várok és finoman felpörgetem a motort 2000-2500-ra utána beáll az alapjárat és nem csinálja tovább.
Eddig egyszer fordult elő, hogy indításkor rángat, fulladozik és leállt a motor, majd többszöri próbálkozásra sikerült beindítani.
Beszéltem autószerelőkkel és a gyújtást mondták, hogy szórakozhat.. gyertyák, trafó, gyújtáskábelek. Illetve, hogy nincs meg az olajnyomás azért rángat míg nem pörgetem fel picit a motort.
Ma beszéltem egy ismerősömmel akit vittem haza és szintén jelentkezett a probléma és ő azt mondta, hogy benzinszivattyú lesz a baja. Neki is volt egy skoda feliciája és ugyan ezt csinálta és a szivattyú haldoklott.
Szerintem jövő héten kicserélem a gyertyákat, ha továbbra is folytatja a benzinszivattyút is.
Valakinek volt már hasonló problémája? Ti mire tippelnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!