Mi okozhatja ezt az autómon fékezéskor?
Szeretném kiemelni, hogy nem internetről akarom megszereltetni az autót, természetesen szervízbe viszem amint az időm engedi, véleményre lennék elsősorban kíváncsi.
A jelenség a következő: jó idő van, +15 fok vagy felette fékezéskor a pedál szépen bemegy, az autó satufék képes, pöcre megáll.
Ma reggel, +1,5 fok párás, ködös idő, enyhén nedves út, otthonról elindulok, majd 10 perc után a munkahelyi parkolóhoz érve fékezek, a pedál 2-3 centi benyomás után megáll, ráz, az autó lassul de csak mérsékelten, és közben olyan hang az utastérben, mint amikor már vasig vannak kopva a betétek. Teljesen nem tudom benyomni a pedált, kb 2-3 métert túl is gurultam azon a ponton ahol megakartam volna állni, szerencsére sérülés nem lett sem személyi sem anyagi. Ugyanez a jelenség havas, jeges úton is.
Valakinek van ötlete mitől lehet? Mondom, jó időben semmi probléma.
Audi A4 B6 1.8T quattro
Köszönöm előre is a tippeket.
Sz*r gumi, sz*r lengescsillapito, kezdonel is kezdobb sofor, meg egy uzemszeruen mukodo ABS rendszer, na ezek okozzak.
Hogy' a jo eletbe' kaphat ilyen ember jogositvanyt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!