Egy gyalogosnak mennyi a megengedett sebessége?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom 36 km/h-val futott a világ leggyorsabb futója :) Mondjuk ha járdán csinálná és áttudná lépni kicsit a 40-et, lenne olyan hely ahol megbüntetnék gyorshajtásért vagy gyorsfutásért? A traffipax a gyalogos sebességét is megtudja mérni? :)2018. márc. 9. 10:03
11/15 anonim válasza:
"Trabantot és kiütöm a az alját és lábbal hajtom "
Ha kizárólag lábbal hajtod, akkor sosem fogsz gyorsan hajtani, mert örülsz, ha megmozgatod a Trabit...
Ha nem csak lábbal hajtasz, hanem motorral is, akkor már nem vagy gyalogos, és nemcsak a gyorshajtásra kapod majd a csekket, hanem a kocsi műszaki állapotára is...
12/15 A kérdező kommentje:
A Trabantos story-t már viccnek szántam :)
2018. márc. 9. 11:30
13/15 anonim válasza:
Rajtad van rendszám, ami alapján kiküldik a csekket?
14/15 anonim válasza:
Tegyük fel 30 km/h a limit, és erre van állítva a traffi. De mint tudjuk, ezek a traffik jókora ráhagyással dolgoznak, emiatt csak 40 km/h feletti valós sebességnél kapcsol le. Szóval kicsi az esélye, hogy egy gyalogost lekapjanak :D
15/15 anonim válasza:
Németországban vannak amolyan mozgó mérőhelyek, amik csak jelzik az aktuális sebességedet. Kipróbáltam, ha 7 km/h-val gyalogoltam az út szélén, ott már bekapcsolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!