Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudtok Miskolcon olyan autoker...

Tudtok Miskolcon olyan autokereskedest, ahol kifizetik es nemcsak beveszik?

Figyelt kérdés
400 ezer ft erteku autorol van szo
2018. márc. 8. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor 2 kilót azonnal ad érte a nepper.
2018. márc. 8. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el , add el kissé nyomottabb áron mint a piaci értéke . Semmiképp se vidd kereskedőhöz sem vegyél tőle használtat . 95%uk sunyi tróger . Csak tulajtól szerelő által ellenőrzött leinformált megkímélt példányt érdemes venni . Vagy kedvezményes újat érdemes .
2018. márc. 8. 16:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi mindkettőtöknek a választ! Én 4 ert vettem, 3ért mar odaadnam,pedig vezermuszijat es fekeket is csereltem es teli gumi is van, de nincs kedvem hirdetni es hallgatni a fikazast az emberektol hogy miert szar. ezert inkabb bevinnem egy kereskedesbe. de 2 kilo az gyér
2018. márc. 8. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha te úgy gondolod hogy 3-at ér, akkor kp-ra csak 1,5 -öt adnak.
2018. márc. 8. 16:58
 5/5 A kérdező kommentje:
4ert szeretnem adni ha en hirdetnem, ezert szeretnek 3at erte a kereskedotol ha kifizeti, mert 5er is el tudnak adni amugy, mennek ezek 5 er is, fiat panda amugy , de mindent megcsinaltattam rajta mert kisgyerekkel hasznaltam es van hozza teli gumi meg nyarihoz felni. na mindegy :( es helyet az tud valaki, hogy hol fizetnek egybol?
2018. márc. 8. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!