Mennyi az éves fenntartása egy 2002-2004-es BMW 318d vagy 320d személyautónak?
Igen! Az m széria a legjobb!
Azon felül márcsak a legendás s54b32 van ami már elég brutál.
Ha jól tudom e46 m3-asokba szerelt és 343LE a teljesítménye.
Ezis egy soros 6 hengeres motor ami nem éppen (takarékos)
De az űlésbe vág!
Tehát az m-es motorkódú bmw-sem rosszak.
Megbízható
Nyomatékos
A 320i kb 8-9 literből eljár.
Több Bmw-s ismerősöm is van és szinte mindegyik M motorkódos. Sok baj van velük de még nem is rossz és olcsó állapotúakat vették. Kösz de nem kell átgondolnom semmit. Más kárán tanlok és én biztosan nem veszek Bmw-t. Lehet felőlem M vagy kitudja még milyen motorkódos akkor sem. Nem Toyota fanságból (nekem nem az van) de egy Toyotához és még sok más autóhoz képest a fasorba sincs egyik Bmw sem.
Az elektromotorosak már jók állítólag mert addig tartanak amíg tönkre nem megy az akksi és szinte karbantartani sem kell. De az meg azért nem jó "mer' há dikk má' he há az nem 6 henger dikkmá' mer' csak a 6 henger a béemvé dikk' má"
Ami még megmosolyogtató ha a Bmw tulajok azt akarják bemesélni hogy alig fogyaszt (egy 2-3-még nagyobb literes dögnehéz Bmw-re más 1.3-as és 1.6-os autók fogyasztási szintjét fantáziálják). Tisztára mint a Suzukisok (nekik még elhiszem). Isznak a Bmw motorok mint a kefekötő. Kivéve ha mindig lehelletnyi gázzal közlekedik valaki a Bmw-jével de akkor meg miért vett Bmw-t? :)
Hogy abba már ne is menjünk bele mélyebben hogy egyesek tényleg csak olajat cserélnek szinte és már majd szét esik alattuk a Bmw de azt mondják hogy alig van karbantartási költsége. Ők a lelakósok de ez nem Bmw specifikus mert bármilyen autót képesek ezzel a módszerrel lelakni. Csak akkor ne hamukázzák azt hogy milyen megbízható mivel alig kell rá költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!