Olajfogyás közel 1,5 liter / 3500-4000 km alatt, normáis?
Figyelt kérdés
Adott egy autó, BMW. 98-as.2018. márc. 4. 14:59
1/18 anonim válasza:
Nyilvan nem az, de a parszazezer kilometert figyelembe veve, ami valoszinuoeg benne van, nem is csoda. Motorfelujitas, juhe!
2/18 anonim válasza:
Nem. De hát BMW. És '98 - as. Mit csináljon? Termeljen olajat?
3/18 A kérdező kommentje:
Ne általánosítsunk, kérem!
Egyébként, 5000-6000 km-t megyek 1 év alatt, nem tudom ez számit-e.
2018. márc. 4. 15:37
4/18 anonim válasza:
Olyan szempontból számít, hogy így évente egyszer olajat cserélsz és kész. Nyilván használattól is függ, olajtól, állapottól stb.
Hány km van benne?
5/18 A kérdező kommentje:
Jelenleg 220.000 km van benne.
Mobil super 3000 x1 olajat használok, 5w40es.
Most akarok váltani q8 formula excel-re.
Napi 15 km-t megyek csak vele, nyáron szoktam csak több százat menni.
2018. márc. 4. 16:06
6/18 anonim válasza:
Az annyira nem sok, nem, nem kéne ennyit ennie.
7/18 anonim válasza:
Milyen motor? Elég soknak hangzik, de nem bontanám meg miatta a motort. Esetleg szelepszár szimmeringet ki lehet cserélni, illetve ha folyik belőle valahol, azt megcsinálni. Ha igaz a km, a motornak nem kéne kopottnak lenni.
8/18 A kérdező kommentje:
M52b20.
Miért nem bontanád meg a motort? Mi baj történhet akkor?
Szelepszár szimering is ott van benne nem?
Bocsi a sok kérdésért, nem igazán értek hozzá motorral kapcsolatban.
2018. márc. 4. 16:20
9/18 anonim válasza:
Nekem 2 liter / 1000 km volt, aztán felújítottam az egészet, meguntam, hogy minden héten egy liter olajat kellett utántöltenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!